Workshops
 

Workshops

 

Kitty Hinkenkemper - Den Haag e.o. en landelijk op aanvraag

Als kind ging ik vaak met mijn familie het bos in om bramen, hazelnoten en andere bessen verzamelen, dat was een combinatie van plukken en spelen tegelijk. De soep, jam of taart die we er daarna van maakten, waren elke keer weer een zoete traktatie waar iedereen blij van werd!!

Mijn enthousiasme voor natuur en koken is altijd gebleven. Door de jaren heen ben ik in de leer geweest om kok te worden en ben ik gaan koken met wilde planten. De reacties van mensen waren erg positief. Hierdoor werd ik aangemoedigd om mijn kennis door te geven.

WILDPLUKWANDELINGEN

Ben je benieuwd naar wat er deze maand weer aan eetbaars te vinden is in onze omgeving? Doe mee aan een workshop en je zult je verbazen over de wilde planten die eetbaar, gezond en lekker zijn.
Tijdens de wandeling laat ik je kennis maken met wilde culinaire planten door te voelen, te ruiken en te proeven.

Van te voren ben ik de keuken in geweest om hapjes en drankjes te maken van de planten die we tegen zullen komen tijdens de wandeling. Zo krijg je gelijk een idee wat je er zelf mee kunt doen en hoop ik je te inspireren.

Ik weet zeker dat je voortaan anders zult kijken naar de natuur om je heen!

WILDPLUK KOOKWORKSHOP

Kit’s Kitchen organiseert ook wildplukwandelingen met kookworkshop voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes/teambuilding en kinderfeestjes op aanvraag. Dit kan natuurlijk ook gewoon bij iemand thuis.

Kijk voor data op:

www.facebook.com/kitskitchennl/events


Gebied/regio: Den Haag e.o. en landelijk op aanvraag

Voor meer informatie: travelkitt.wix.com/kits-kitchen#!workshops/ctov

« terug naar overzicht workshops