
Recepten
Frisse HUGO

Frisse HUGO

Ingrediënten voor één glas:
- 1 deel vlierbloesemsiroop
- 3 delen prosecco
- een blaadje munt
Naar smaak meer of minder vlierbloesemsiroop voor zoeter of minder zoet.


Andere recepten
- Limburgse vlierbloesem
- Nijmeegse vlierbloesemijsjes
- Schutpad-vlierbloesemijs met banaan
- Vlierbloesemchampagne uit De Peel
- Vlierbloesempannenkoeken uit West-Friesland
- Vlierbloesempannenkoeken van het Aderwinkelpad
- Vlierbloesemsiroop
- Vlierbloesemsiroop uit het Vechtdal
- Vlierbloesemsorbet met aardbeien en watermunt
- Zoete of hartige bladerdeegstengels uit Almere


Wandelroutes
- Bosbessenplaatcake uit Groesbeek
- Bieslandse Bessenroute
- Kruiden, vruchten en noten in Zeewolde
- Soep op tafel in de gelagkamer!
- Oudenhorster Foodwalk
- Kastanjes uit het Rijk van Nijmegen
- Schutpad-foodwalk
- Plukroute Hank
- Pluk's Hasselbraamroute
- Foodwalk in de Goudse Hout
- Hèjs Rundje
- Ga mee naar buiten allemaal dan proeven wij…
- Bier en Bes in het Vechtdal - 2e deel
- Plukroute Boxtel - Eetbaar Oost
- Foodwalk Landgoed Ockenburgh
- Paradyske Foodwalk
- Vliere fluitend rondje Burgst
- Plukroute Tilburg-Stokhasselt
- Plukroute Lelystad
- Aderwinkel Foodwalk

Fietsroutes

Andere recepten
- Limburgse vlierbloesem
- Nijmeegse vlierbloesemijsjes
- Schutpad-vlierbloesemijs met banaan
- Vlierbloesemchampagne uit De Peel
- Vlierbloesempannenkoeken uit West-Friesland
- Vlierbloesempannenkoeken van het Aderwinkelpad
- Vlierbloesemsiroop
- Vlierbloesemsiroop uit het Vechtdal
- Vlierbloesemsorbet met aardbeien en watermunt
- Zoete of hartige bladerdeegstengels uit Almere

Verder lezen