Workshops
 

Workshops

 
foto: Elsje Bruijnesteijn
foto: Elsje Bruijnesteijn

Elsje Bruijnesteijn - diverse locaties

Meidoornconfituur, vlierbloesemsnoepjes en gepofte kastanjes. De natuur heeft zoveel gezonde en lekkere delicatessen te bieden. Daar kan het doorgekweekte, ingevlogen en voorverpakte eten uit de supermarkt niet aan tippen. Kom wandelen, fietsten en vooral proeven!

Elsje Bruijnesteijn maakt tekst- en fotoproducties over slow koken met lokaal eten uit de vier seizoenen. Ze schrijft o.a. een blog en boeken over wildplukken, haar moestuin en het eetbare ‘onkruid’ in haar moestuin. Daarnaast organiseert zij regelmatig wildplukwandelingen. 

Elsje heeft een vaste wildplukroute in het bos en het park van kasteel Groeneveld in Baarn waar zij elke derde zondag van de maand met een groep wandelt. Daarnaast wandelt en fietst ze in de bossen van de Lage Vuursche, in de Soesterduinen, langs de Eem en op de Larense heide. Ook de Limburgse heuvels en Texel behoren tot het repertoire. De komende jaren zullen daar de grote rivieren, de kust bij Noordwijk en Zeeland en het gebied rond Vorden bijkomen. 

Een combinatie met een PowerPointpresentatie over wildplukken in de ochtend en een wandeling in de middag is ook mogelijk. Na afloop serveert zij een homemade wildplukhapje van lokaal geplukte wildplukdelicatessen zoals meidoonrconfituur, vlierbloessnoepjes of gepofte kastanjes. 

Speciale arrangementen op maat voor bedrijfsuitjes of scholen zijn mogelijk.


Gebied/regio: Diverse locaties in het land

Voor meer informatie: www.sundayfood.nl

« terug naar overzicht workshops
foto: Elsje Bruijnesteijn
foto: Elsje Bruijnesteijn