Recepten
 

Drakenbloed

Drakenbloed

 

Ingrediƫnten (voor 2 personen)

  • 30 gram havermout (liefst biologisch)
  • 3 deciliter koud water
  • 10 blaadjes watermunt
  • 1 eetlepel agavesiroop (eventueel te vervangen door een andere zoetstof)

Doe de havermout, de watermuntblaadjes en het water samen in een mengbeker.

Meng het geheel gedurende 15 seconden met behulp van een staafmixer.

Laat het mengsel 30 minuten staan.

Hierna nog ca. 5 seconden doormengen met de staafmixer.

Zeef het mengsel nu met behulp van een keukenzeef.

Druk de pulp goed uit met de achterkant van een lepel.

Voeg de agavesiroop toe aan het gezeefde mengsel en meng ook deze nog 5 seconden door met de staafmixer.

In twee glazen serveren.

(recept: Anneke Bontekoe)

print recept